STIGA har et bredt spekter av maskiner som passer for de aller fleste hageeiere.
De leveres med bensinmotor eller elektrisk motor med kabel eller elektrisk oppladbare.
Det oppladbare systemet består av gressklipper, som kan utvides med gresstrimmer , motorsag , stangsag , løvblåser.
Vi lagerfører Bioklipp maskiner.

STIGA har også robotklippere i forskjellige størrelser. Kan bearbeide områder helt opp til 10 mål.

Multiclip Plus 50 S

4.490,-

3.817,-

Multiclip med stor kapasitet. En gressklipper med håndtaket som lett kan reguleres i side og høyderetning. Chassiset er galvanisert, noe som gir god rustbeskyttelse. Klippebredden er 48 cm og maskinen er selvgående.

Produktinfo

Multiclip 47 QH

3.590,-

3.055,-

Lett Multiclipmaskin med Honda-motor. Gressklipperen har Honda-motor, stålchassis og kulelagrede kompositthjul. Klippehøyden kan stilles i 5 posisjoner, 31-75 mm. Klippebredden er på 45 cm.

Produktinfo

Multiclip 50 S H

4.490,-

3.817,-

Selvgående Multiclipmaskin med råsterk Honda-motor på 160 cc. Robust og fantastisk effektiv. Multiclipmaskinen har galvanisert stålchassis og en robust og sterk Honda-motor. Klippebredden er på 48 cm. Doble kulelagre i hjulene. Selvgående.

Produktinfo

Twinclip 50 SV h

7.990,-

6.790,-

Når du vil støvsuge gressplenen for «bøss». Med ny patentert kniv øker oppsamlingseffekten med 20-30%. Maskinen har et kraftig galvanisert chassis og en klippebredde på 48 cm. Honda-motoren er både stillgående og lettstartet. Gressklipperen er selvgående og har sentral klippehøydesinnstilling. Den har mange og enkle justeringsmuligheter for styret, tilkobling for hageslange ved rengjøring og solide bærehåndtak. Hastighetsregulering.

Produktinfo

Multiclip 47 S AE

5.990,-

5.092,-

Oppladbar selvgående Multiclip gressklipper. Klippebredden er 45 cm. Gressklipperen har stålchassis og hjul med doble kulelager. Motoren er en topp moderne elektrisk motor som bruker råsterke Litium-ion batterier på 80V/5Ah. Arbeidstiden er ca. 30-40 min. avhengig av gressets høyde og fuktighet. Ladetiden er ca. 75 min. Passer til tomter på ca. 800 m².

Produktinfo

Ariens LM 21 S

8.990,-

8.091,-

Denne gressklipperen fra Ariens er konstruert for å dekke behovene for både private og profesjonelle brukere. Med egenskaper som store bakhjul med differensial, trinnløs hastighetsregulering, kraftig og stor oppsamler er LM 21 klipperen fra Ariens designet for å kutte gress og ett langt liv!

Produktinfo

MASPORT gressklippere moderne klippere med stål chassie og Briggs & Stratton toppventilerte motorer.

Markedets rimeligste selvgående maskin med elektrisk star.