30 år erfaring   Verksted   Salg   Vipps                                               67 15 30 00   Kontakt oss

Reservedeler

Vi har originale reservedeler til de fleste merker som STIGA, Snapper, Briggs & Stratton, Murray, Simplicity, McCULLOCH, ECHO, Honda, Ariens, Klippo, Jonsered, Husqvarna, Partner, MTD, Flymo m.fl.

Om du ikke finner delen i nettbutikken – send oss en mail til firma@pero.no.

Vi har et stort utvalg av reservedeler på lager/butikk som luftfilter, forgasser, tennplugger, vaier, kniver, pakning, reimer og mer til mange av merkene.

Det finnes ett stort antall forskjellige maskiner i det norske markedet og for å kunne hjelpe dere best mulig må vi har tydelig informasjon om hvilket produkt du har, maskin merke, modell nr, serie nr. Art. nr. eller Produkt nr.

For hagemaskiner vennligst legg ved et bilde av merkeskilt- med dette vi kan identifisere deletegningene og de tekniske publikasjonene for ditt produkt.

For motor reservedeler trenger vi motortype og motornummer. Denne infoen finner du på din maskin inngravert på motoren. Send oss gjerne bilder av maskinen hvis det er enklere.  

Briggs & stratton deletegninger:

Merkeskiltet finner du her:

Gressklipper Sitter vanligvis på rammen bak, foran eller oppe ved startsnoren.

Gresstrimmer Veivhusets nedre del på drivstofftanksiden eller på metall stang.

Plentraktor Normalt under setet bak på traktoren.

Motorsag På en metallplate over oljefyllelokket, under fremre håndtak ved veivhuset, undersiden, øverst på startapparat.

Dersom dette nummeret ikke er tilgjengelig eller ikke kan avleses vil vi måtte søke manuelt.

Minstekravet for manuelt søk er som følger:

Maskinens kommersielle navn (f.eks: STIGA Multiclip 50 S) og produksjons år (f.eks: 2012), ikke hva som står på motoren montert på ditt produkt.

Når du har identifisert ditt produkt, vennligst send oss en email til firma@pero.no